CONFLICT la vârful administrației! Falcă, despre Bibarț: „Poate vrea să nu mai fie viceprimar!”

CONFLICT la vârful administrației! Falcă, despre Bibarț: „Poate vrea să nu mai fie viceprimar!”

Între primarul Gheorghe Falcă și viceprimarul Călin Bibarț există o stare conflictuală, pe fondul unui substrat de natură politică.

Potrivit informațiilor noastre, viceprimarul Călin Bibarț refuză să mai semneze „ca primarul” tot ce-i bagă pe gât Gheorghe Falcă. Sau, dacă semnează, o face cu oră și dată, ca să nu existe discuții ulterioare.

Zilele trecute – spun sursele noastre din Primărie – viceprimarul Călin Bibarț ar fi refuzat, din nou, să semneze actele legate de noua organigramă a instituției, care vizează restructurări la Direcția Venituri și transformarea Poliției Locale în direcție în cadrul municipalității. Când lui Gheorghe Falcă i s-a adus la cunoștință că viceprimarul Călin Bibarț a refuzat să semneze, edilul-șef al Aradului s-a enervat și a exclamat: „Poate vrea să nu mai fie viceprimar!”.

Conflictul dintre Falcă și Bibarț are substrat politic, afirmă sursele noastre. Călin Bibarț este supărat deoarece nu va mai fi el candidatul PNL la funcția de primar, la alegerile din 2020, după ce i s-ar fi promis acest lucru. Între timp, Gheorghe Falcă s-ar fi convins că Bibarț nu are „profilul” potrivit și s-ar fi reorientat spre o altă persoană, fapt care l-a supărat pe viceprimar. Între noi fie spus, Călin Bibarț a renunțat la o poziție de invidiat la Regia Autonomă a Pădurilor pentru a veni viceprimar la Arad. A făcut-o, spun sursele noastre, în perspectiva unei viitoare candidaturi la funcția de primar în 2020. Acum, că nu mai este în cărți, e și normal să fie supărat. O consolare, totuși, pentru el: Nu e singurul aflat într-o asemenea situație. Unii s-au văzut chiar și europarlamentari pe baza spuselor lui Gheorghe Falcă și au ajuns… istorie!

  1. istorie or sa ajunga toti inclusiv dl Falca

    Raspunde
  2. tarnovan/dreucean/aragan 6 iulie, 2017, 9:42 am

    tot ma intreb . De unde a aparut acest Laurentiu Calin? Cum sa ajungi prefect din” padurar la Lipova”? fara „pregatiri administrative?” Veti spune ca a facut pregatire administrativa „la locul de munca” „experimentand” in institutii pe banii contribuanbililor? Hai ca la Romsilva era in „tiparele postului” mai ales ca la Tarnova – izvor nesecat de personalitati al Romaniei contemporane cu noi…..-padurea cade pe el.. dar de acolo sa revii ca viceprimar…penibilo jenant noah hai noroc si la mai multe realizari ….mare om mare caracter!Multe „succesuri” administrative

    Raspunde
  3. Caline o iei! dovada ca nu i putere la SRI…???

    Raspunde
  4. faraonul nu suporta pe langa el , pe nimeni care mai si gandeste , el are nevoie doar de executanti , mediocrii intelectual , care pot fii indepartati fara problema

    Raspunde
  5. Ghita ,Ghituliță ,ce proasta am fost ca mi-am dat demisia din clm?asai ca ma puneai pe mine din nou viceprimărița ??? Eu semnez tot ????!!

    Raspunde
  6. bravo psd dezinformeaza si manipuleaza

    Raspunde
  7. Probabil că e prea deștept. Falcă are nevoie doar de agramați gen Gianina Pistru, doar așa poate și el să pară mare vizionar.

    Raspunde
  8. Ma da voi doi sunteti prosti sau asa vati nascut furati aradu amandoi care a furat mai mult de n

    u va intelegeti

    Raspunde
  9. Felicitari demolatorului Falconeti , devine tot mai mic pe zi ce trece !

    Raspunde
  10. deci speranta mai este.gigi a zis numai POATE deci se pot impaca la prima spaga

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.