„Aradul e în față! A depășit Caracalul!” – reacția unui consilier local după ce sistemul de irigații din Arad udă și… ploaia (GALERIE FOTO)

„Aradul e în față! A depășit Caracalul!” – reacția unui consilier local după ce sistemul de irigații din Arad udă și… ploaia (GALERIE FOTO)

Beniamin Vărcuș, consilier local municipal, a semnalat faptul că, deși la Arad a ploat, sistemul de irigații a funcționat. Bineînțeles că pe cheltuiala arădenilor, plătitori de taxe și impozite.

„Plouă de câteva ore în Arad iar sistemul de irigații (cel de mai multe milioane de euro) funcționează de zor în mai multe zone ale orașului. Evident că în urma cu o lună, când nu ploua și era cald afară, nu funcționa. Această situație a fost semnalată de multe ori și de multe persoane. Nimeni nu a luat nicio măsură. Peste 3 ani vom uita și vom spune în dulcele stil arădean #aFURATdarașifăcut!”, a postat Beniamin Vărcuș pe Facebook.

De remarcat, că așa cum se poate observa din postarea consilierului local municipal, sistemul de irigații funcționa, în ciuda ploii, în mai multe zone din oraș.

  1. Cred ca ploua la tine-n cap , nu inseamna ca daca picura un pic sau daca este inorat afara vegetatia nu are nevoie de apa, cati litri /mp a plouat filfizonule?

    Raspunde
  2. Am impresia ca multi din PSD provin ditr-o anumita zona a tarii, unde este localizat si Caracal

    Raspunde
  3. Fin e dosul Gogului!!!

    Raspunde
  4. PSD, va transforma in curand toata tara ca ;TELEORMAN SI CARACAL

    Raspunde
    • TOTI LIBERALII SUNT ASA DE ANALFABETI CA TINE? VEZI SCOLITULE CA NU SE PUNE VIRGULA DUPA PSD. ANALFABETI SI MEDIOCRI (IN CEL MAI BUN CAZ) SUNTETI TOTI CA SI SEFUL VOSTRU SCRIITORUL VIZIONAR CERCETAT DE PROCURORI

      Raspunde
  5. asta e ca si cu semaforul ‘inteligent’ din vlaicu – intre uta si prichindel, faimosul buton la trecerea de pietoni care cica schimba culoarea la semafor cand il apesi …e defapt teapa, dar aradenii au pus botul la vrajeala

    Raspunde
  6. cate slugi are Falca? imediat ies pupincuristi sa-l pupe in dos, asta arata ce calitate au mega lucrarile din arad, oricum sunt putine lucrari si toate sunt de mantuiala

    Raspunde
  7. Macar sa nu ne mai spele masinile cu apa de gunoi. Asta e noua metoda de a face lumea sa nu mai iasa din casa in dupa ora 10 ? #LucruRomanesc

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.