Consilierii judeţeni au aprobat rectificarea bugetului local pe anul 2018

Consilierii judeţeni au aprobat rectificarea bugetului local pe anul 2018

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi rectificarea bugetului local pe anul 2018.

În numai două zile de la rectificarea bugetară primită de Consiliul Județean Arad, conducerea instituției a organizat astăzi o ședință extraordinară de consiliu pentru distribuirea sumelor către primăriile din județ.

„Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a avut în vedere solicitările primăriilor din județul Arad, dar numai în limita bugetului disponibil, care, din nou, este insuficient pentru acoperirea tuturor nevoilor într-un județ care este printre principalii contributori la bugetul de stat. Consilierii judeţeni, întruniţi astăzi, 12 decembrie, au aprobat rectificarea bugetului local pe anul 2018, în baza deciziei ANFP cu privire la repartizarea din cota de 17,25% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale de majorare a fondului la dispoziția CJA cu suma de 3.487.480 lei. Din această sumă  347.480 lei acoperă arierate iar 3.140.000 lei reprezintă sume pentru programe de dezvoltare locală și proiecte de infrastructură”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al Consiliului Județean Arad.

Pentru prima oră sumele sunt alocate Consiliului Județean Arad în baza Deciziei Șefului Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.