Consilierii județeni AU DECIS! Banii de la Ambulatoriu VOR FI RESTITUIȚI

Consilierii județeni AU DECIS! Banii de la Ambulatoriu VOR FI RESTITUIȚI

Consilierii județeni au aprobat, astăzi, restituirea sumei de 7.485.781,14 Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca urmare a rezilierii Contractului de finanțare pentru Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Arad.

Această decizie este, potrivit spuselor președintelui CJ Arad, Iustin Cionca, „soluția cea mai puțin costisitoare pentru județul Arad și pentru arădeni”, altminteri ar fi existat riscul să se ajungă la penalități care ar fi afectat extrem de mult bugetul județului.

Atunci când s-a supus la vot punctul de pe ordinea de zi cu privire la restituirea sumei uriașe, representanții PSD și cei ai ALDE s-au abținut, gest speculat de actualul președinte al Consiliului Județean.

Gestul opoziției de a se abține nu este unul în favoarea arădenilor”, a ținut să precizeze Iustin Cionca în conferința de presă desfășurată astăzi, după ședința ordinară de CJ.

 

 

 

  1. Asteptam actiunea cj de recuperare a prejudiciului de la persoana responsabila. Altfel vom fi noi aradenii platitorii si noi nu avem nici o responsabilitate.

    Raspunde
  2. NIci o snsa. Asa ceva desi este corect si legal nu se va intampla fiindca ar reprezenta un precedent pentru raspunderea celor vinovati si politrucii nostrii nu vor fi de acord sa fie responsabili, eu au venit doar la privilegii. Prin urmare vom plati tot noi. Poate va avea vre-un procuror o initiativa in acest sens, dar ma indoiesc fiindca si corpul asta profesional reprezinta tot structurile mafiote din institutiile statului roman. Au fost pusi de politruci sa le reprezinte acestora interesele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.