Consilierii județeni, chemați să voteze 32 de proiecte de hotărâri

Consilierii județeni, chemați să voteze 32 de proiecte de hotărâri

Ședința ordinară din această lună, ce se va desfășura marți, 30 octombrie, este una dintre cele mai „bogate” în proiecte de hotărâre, aflate pe ordinea de zi: 32 de puncte.

„Sunt proiecte diverse, care reglementează activitatea Consiliului Județean, dar și a instituțiilor din subordine. Cele peste 30 de proiecte demonstrează varietatea atribuțiilor pe care le are Consiliul Județean în diferite domenii, de la apă și canal, la sănătate, cultură, educație și sprijinirea administrațiilor locale. Nu în ultimul rând, sunt câteva proiecte cu caracter social, de protecție a persoanelor vulnerabile sau cu dizabilități”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Printre proiectele ce vor fi supuse votului consilierilor județeni se numără eliberarea unor licențe de transport pentru transportul public județean, transferarea unor bunuri aferente sistemului de apă și canalizare către Unitățile administrativ-teritoriale sau stabilirea numărului și cuantumului burselor acordate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.