Consilierii social-democrați vor vota împotriva comasării liceelor tehnologice din Arad

Consilierii social-democrați vor vota împotriva comasării liceelor tehnologice din Arad

Deputatul Mihai Fifor, președintele Organizației Județene PSD Arad, a anunțat că aleșii social-democrați din Consiliul Local Municipal vor vota împotriva comasării liceelor tehnologice din Arad.

„Aradul este un oraș cu o veche tradiție industrială. Industria arădeană nu poate funcționa fără oameni bine pregătiți. De aceea, orice idee care ar conduce la destructurarea actualei rețele de învățământ liceal pe filieră tehnologică este nu doar o aventură fără sens ci chiar o măsură care poate conduce la dispariția acelor muncitori bine pregătiți de care firmele arădene au atâta nevoie. Mai mult, în loc de dispariția unor licee, în urma unei așa-zise restructurări, este nevoie mai degrabă de un program investițional care să conducă la asigurarea unor condiții cât mai bune de pregătire teoretică și practică pentru elevi și, în plus, de demersuri ale administrației pentru a convinge cât mai mulți tineri să se înscrie în acest tip de învățământ”, consideră Mihai Fifor.

De aceea, susține deputatul, „consilierii locali ai PSD Arad vor vota împotriva acestei comasări și cerem tuturor forțelor politice responsabile reprezentate în consiliul local al municipiului Arad să voteze în interesul arădenilor, nu al unor interese de culise pe care foarte ușor le putem bănui”.

  1. Buna ziua,
    Asa rocada parca a venit din spatiu cosmic. Asa este cultura politicienilor, o sa vada rezultatele peste ani de zile.
    Dupa mine totusi trebuia facute niste documentatii referire la ateliere ( PSI, Sanepid, etc. ) . Din caminele studentesti ( identice cu internatele scolare) nu poti face sali de clasa si ateliere.
    In Arad nu mai gasesti ateliere de reparatii diferite utilaje electrocasnice. Cumperi, te folosesti 2 ani de zile de ele si trebuie sa le arunci. Unde le arunci si unde este consumul de CO2 pentru schimbare.
    Voi (politicienii) sunteti singurii raspunzatori.

    In rest numai bine, dar nu din partea mea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.