Consilierul județean Cristian Ispravnic: CJA a făcut lucrări de mântuială la drumul Felnac – Satu Mare (FOTO)

Consilierul județean Cristian Ispravnic: CJA a făcut lucrări de mântuială la drumul Felnac – Satu Mare (FOTO)

Cristian Ispravnic, consilier judeţean social-democrat, critică „lucrările de mântuială făcute de Consiliul Judeţean” pe drumul dintre Felnac şi localitatea Satu Mare, aparţinătoare de comuna Secusigiu.

Consilierul spune că, în ciuda intervențiilor la carosabil, drumul a rămas plin de gropi, reprezentând un pericol pentru cei care se aventurează să circule cu mașina în acea zonă.

„Consiliul Judeţean Arad are serioase probleme în a gestiona drumurile pe care le administrează. Presa locală a semnalat tot mai multe probleme şi a arătat că lucrările recent făcute sunt de o calitate îndoielnică. Drumul care leagă Felnacul de localitatea Satu Mare este un astfel de exemplu. Aici, gropile din asfalt au fost acoperite, acum două luni, cu nisip şi pietriş. După ce am atras atenţia asupra acestei probleme, în cadrul unei şedinţe de CJA, s-a promis că vor avea loc reparaţii. Ei bine, aceste noi reparaţii au avut loc, însă calitatea lor lasă mult de dorit. Spun acest lucru deoarece plombarea gropilor a fost făcută pe sărite: una da, alta ba. Drumul este la fel de impracticabil cum a fost înainte de aceste aşa-zise lucrări de reparaţii, doar că bugetul județului e mai sărac, după ce s-au plătit lucrările de mântuială. Oamenii din zonă sunt revoltaţi pentru că îşi strică autoturismele. Acest lucru însă, nu îi pasionează pe domnii Iustin Cionca şi Sergiu Bîlcea, ei fiind preocupaţi de problemele politice, nicidecum de cele administrative. Nu este posibil ca lucrările să fie făcute în bătaie de joc doar pentru a plăti nişte bani către anumite firme. Aceste lucrări ar trebui făcute astfel încât oamenii să beneficieze de condiţii mai bune, nu pentru a arunca pe fereastă cu banii arădenilor”, a afirmat Ispravnic.

„În campania electorală, cei de la PNL au promis respect pentru arădeni, însă acest lucru nu reprezintă vreo prioritate pentru mai marii CJA. S-au văzut cu voturile luate şi au uitat de cei pentru care ar trebui să muncească. Vor veni peste un timp şi vor cere, din nou, votul oamenilor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Numai că, după modul în care se ocupă de administrarea județului, în special de întreținerea drumurilor, e greu de crezut că cineva îi va vota. Parlamentarii PSD au reușit să aducă zeci de milioane de euro pentru reabilitarea a șase drumuri din județul Arad, iar Iustin Cionca, cel mai slab președinte din istoria CJA, nu e în stare nici să plombeze gropile”, a mai spus consilierul judeţean al PSD.

  1. Terminati voi pasajele, nu ati fost in stare de cand sunteti la guvernare sa faceti nicio investitie, sunt cele mai mici investitii din ultimii 10 ani, terminati cu coruptia din sanatate si din celelalte ministere si institutii.

    Raspunde
  2. Incepe un nou an scolar, iar copii sunt tot fara manuale scolare RUSINE!

    Raspunde
  3. Activitatea PSD ,cresteri de taxe si impozite , cresterea preturilor la alimente si utilitati respectiv energie, gaze , combustibili si fraudarea banului public.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.