Consiliul Judeţean, alături de Primărie, la Zilele Aradului

Consiliul Judeţean, alături de Primărie, la Zilele Aradului

Conducerea Consiliului Judeţean Arad a participat, marți, la şedinţa festivă din Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, prilejuită de Zilele Aradului.

În acest an, în premieră, Consiliul Judeţean este partener în organizarea acestui prestigios eveniment, care înglobează artă stradală, activităţi gastronomice, manifestări culturale, cât şi acordarea unor distincţii arădenilor cu merite deosebite.

„Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean susţin un proiect administrativ comun de dezvoltare a spaţiului urban şi creşterea calităţii vieţii pentru toţi locuitorii judeţului şi municipiului. Consiliul Judeţean Arad a deschis acest an al Zilelor Aradului cu târgul de produse locale «Produs în Arad», prin care am prezentat arădenilor o parte, şi la drept cuvânt o parte mică, din ceea ce poate judeţul nostru să ofere. În ceea ce priveşte această activitate, ne propunem să o dezvoltăm şi să o diversificăm în perioada următoare, tot în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad. Colaborarea noastră cu administraţia municipiului va continua în proiecte de mare anvergură. La Mulţi Ani arădenilor şi municipiului Arad, cu acest prilej festiv”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published.