Consiliul Judeţean Arad a cerut RAPORTUL DE ACTIVITATE al lui Iustin Cionca, ANGAJAT PE BANI GREI la Compania de Apă

Consiliul Judeţean Arad a cerut RAPORTUL DE ACTIVITATE al lui Iustin Cionca, ANGAJAT PE BANI GREI la Compania de Apă

Consiliul Judeţean Arad a cerut Companiei de Apă Arad un raport asupra activităţii lui Iustin Cionca, prim-viceprşedinte al PNL Arad, consilier al directorului companiei, Gheorghe Bănăţean.

Solicitarea vine după ce consilierul judeţean Gheorghe Sabău (PSD) a cerut în plenul Consiliului Judeţean Arad raportul de activitate al lui Iustin Cionca.

Solicitarea vine după ce Iustin Cionca a avut nenumărate apariţii în conferinţele de presă desfăşurate la sediul PNL Arad, la o oră la care se presupune că ar fi trebuit să fie la serviciu, de unde încasează un salariu de câteva mii de lei lunar.

Din informaţiile noastre, Iustin Cionca îşi motivează desele apariţii la sediul de partid prin faptul că la Compania de Apă are program nenormat. Chiar şi aşa stând lucrurile, acesta – fost deputat şi primar al oraşului Pecica – se vede nevoit acum să de explicaţii.

  1. Chihlimbar,chilimbar bine-i sa fii ospatar.Toate se inmultesc cu apa.

    Raspunde
    • Te iubeste fetele,le dai bani cu sutele.el e șef de protocol la intrunirile din județ.are relații la extinderii rețele de apa după palinca

      Raspunde
  2. acest „domn” va sfarsi candidat la primaria Pecica. atentie: candidat nu primar. primar e si va fi altcineva

    Raspunde
  3. Chelneri,fochisti,ucenici de tamplari,tinichigii,seculi,titirigi,venituri,asta ne conduc spre capitala europeană din 2021

    Raspunde
  4. Picolino-chelnerino asta are tupeu , mare de tot, auzi ma , activitate nenormata, pe care activitate ia un cos de bani , curat-murdar !!!!

    Raspunde
  5. buna dimineata la consiliul judetean.

    Raspunde
  6. din pacate , majoritatea aradenilor sant prosti din nastere !
    de la revolutie incoace , toti primari au fost pocaiti
    iar majoritatea alesilor nostri in parlament , au fost niste vinituri trecuti pe liste de la centru , unii dintr-e ei nici nu au calcat prin arad inainte sa ajunga reprezentanii nostri in parlament .
    in ultima vreme situatia a devenit si mai tragica , pentru ca cei capabili de munca au plecat pe afara ,iar acasa au ramas doar pensionarii si oligofreni ,care sant dispusi sa voteze cu oricine le ofera din cand in cand 2 mici si o bere

    Raspunde
    • Boicot total la vot in 2016.toti si-au făcut afaceri,birturi,birouri,tabere,mori cu noroc,au cumpărat pământuri la autostrada si nu au rusine sa se angajeze pe bani buni la SC-utile din subordinea locală.

      Raspunde
  7. Cionca a inceput modernizarea orasului Pecica.Este un om gospodar de care avem nevoie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.