Consiliul Judeţean intenţionează să PRIVATIZEZE Aeroportul Internaţional Arad

Consiliul Judeţean intenţionează să PRIVATIZEZE Aeroportul Internaţional Arad

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, „mandatarea reprezentanţilor Judeţului Arad în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. «Aeroportul Arad» S.A. în vederea efectuării unui raport de evaluare al societăţii şi achiziţionarea de către Consiliul Judeţean Arad de servicii pentru identificarea soluţiilor pentru valorificarea participaţiilor Judeţului Arad la S.C. «Aeroportul Arad» S.A., în vederea pregătirii şi realizării procesului de privatizare”.

Hotărârea adoptată astăzi deschide oportunitatea privatizării, modernizării şi valorificării potenţialului aeroportului arădean.

„Ne dorim cu toţii ca Aradul să aibă un aeroport funcţional, modern, care să contribuie la dezvoltarea judeţului şi municipiului. Cea mai oportună soluţie, chiar singura, este privatizarea. Ca un prim pas, vom include Aeroportul într-o procedură de evaluare a acţiunilor şi angajarea unei firme de consultanţă pentru a analiza şi gestiona procesul de privatizare”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, care a subliniat că „această procedură vine datorită faptului că există interes din partea unor investitori. Dar, putem vorbi de privatizare doar după finalizarea proceselor de evaluare şi analiză”.

  1. in sfarsit le-a venit mintea de pe urma si celor de la consiliul judetean

    Raspunde
  2. il privatizeaza cu tot cu Mosneag ?

    Raspunde
  3. Asta cred ca s-a urmarit de mult ,chear asa dintr-o data cu deschiderea autostrazii Nadlac Arad , asa coecidenta sa fie?
    oare cate nu s-ar putea face acolo?,cate Malluri, Hoteluri, Autohof? acum ne putem seama de ce a si fost gandita acea iesire de pe autostarda ,concluzia mea este ca noi Aradenii suntem prea tacuti , politicienii astia fac cu noi ve vor ,exemplul concret sunt stadioanele demolate din Arad, urmatorul obiectiv care va fi distrus va fi :EXPO ARAD sa vedeti ca asa va fii

    Raspunde
  4. privatizarea aeroportului este un lucru bun pentru orasul si judetul nostru! Aradul are doar de castigat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.