Consiliul Local Civic se poziţionează echidistant faţă de partidele implicate în bătălia electorală

Consiliul Local Civic se poziţionează echidistant faţă de partidele implicate în bătălia electorală

Consiliul Local Civic (CLC) Arad a fost şi rămâne consecvent dialogului cu decidenţii politici, indiferent de formaţiunea pe care aceştia o reprezintă, subliniind că „unul dintre rolurile societăţii civile fiind acela de a identifica şi semnala probleme, a propune soluţii concrete şi eficiente şi a face demersurile necesare implementării lor”.

„În acest sens, răspunzând invitaţiei dlui Florin Galiş, preşedintele organizaţiei municipale, o delegaţie CLC a participat la o întâlnire cu domnul Călin Popescu Tăriceanu şi conducerea ALDE unde a susţinut necesitatea adoptării unui pachet de măsuri punctuale în 3 domenii: responsabilizarea clasei politice, justiţie şi mediul de afaceri. Domnul Tăriceanu şi conducerea ALDE şi-au manifestat interesul şi disponibilitatea pentru continuarea dialogului”, au precizat reprezentanţii CLC.

„Măsurile propuse sau parte din ele fiind prezentate de CLC şi în alte ocazii sau la întâlniri mai mult sau mai puţin formale şi cu alte formaţiuni, subliniem că, indiferent de partidul interesat de aceste măsuri, este necesară asumarea lor simultană deoarece considerăm că responsabilizarea clasei politice şi o justiţie imparţială condiţionează buna funcţionare a tuturor celorlalte domenii inclusiv cel al mediului de afaceri”, au mai menţionat liderii Consiliului Local Civic.

  1. Tot respectul pentru voi , cei din C.L.C. il rog in mod respectuos insa pe distinsul domn Crisan sa fie atent la amenintarile venite din partea lui Calimente cu actionarea dumnealui in judecata , omul e disperat si e in stare de orice !

    Raspunde
  2. Unica asociatie civică e cea a lui C.Cristea,restul sunt..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.