Consiliul Local Civic: „Ziua Unirii Principatelor Române, impropriu numită Mica Unire”

Consiliul Local Civic: „Ziua Unirii Principatelor Române, impropriu numită Mica Unire”

Consiliul Local Civic consideră că ziua Unirii Principatelor Române, impropriu numită Mica Unire – cum subliniază Valentin Voicilă – dobândeşte, în actualul context politic international si prezentul climat intern o semnificaţie aparte, se arată într-un comunicat de presă al asociației.

„Rod al unor personalităţi deosebite, ea este nu doar un reper istoric ci şi un model ilustrativ de responsabilitate şi maturitate politică. Anul viitor se implinesc 100 de ani de la Unirea din 1918 si avem cu toţii, acum si peste un an, prilejul de a sărbători autentic şi permanent cele două Uniri prin reconsiderarea profunda a atitudinilor faţă de propriul nostru popor şi de destinul său. Fată de noi înşine şi faţă de modul în care dorim să ne raportăm la alte popoare”, a precizat Dan Artimon, reprezentant al Consiliului Local Civic.

  1. unde e bunulsimt 24 ianuarie, 2017, 2:07 pm

    mai bine era SINGURA UNIRE! eu m-am saturat „sa-i tin in spate” pe teparii din est si mai ales din sud (gen teleorman – dragnea)… cat ii mai rabdam pe astia?!

    Raspunde
  2. verum est divide et impera cu cit mai dezbinati cu atit mai puternici in ciuda patriotilor sinceri din foto oare si ei cu deviza patria a priori sper ca nu toata natiunea este in securitate-sri ar trebui locuri limitate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.