Constantin Ostaficiuc: „PDL nu înseamnă la Cluj doar Emil Boc”

Constantin Ostaficiuc: „PDL nu înseamnă la Cluj doar Emil Boc”

Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, a declarat vineri, la Săcălaz, la o întâlnire cu activul de partid din localitate, la care au participat şi Cătălin Predoiu, Monica Macovei, Andreea Paul, Gheorghe Flutur şi Alin Popovici, că îl aşteaptă alături de PDL şi pe fostul premier Emil Boc, actualmente primar al oraşului Cluj Napoca. „Domnul Boc trebuie să se hotărască, pentru că el este acum în situaţia lui Ilie”, a spus Ostaficiuc (foto).

Liderul PDL Timiş a lansat şi o ameninţare voalată la adresa primarului din Cluj: „Am fost la Cluj Napoca în urmă cu două săptămâni, la miting, şi vreau să vă spun că PDL nu înseamnă la Cluj doar Emil Boc. Dar, el nu cred că va renunţa la dragostea faţă de PDL, pentru că, să nu uităm, a fost premier sub sigla acestui partid. A câştigat primăria sub sigla acestui partid”.

Democrat-liberalii au precizat că la alegerile europarlamentare îşi doresc să aibă cel mai bun scor de pe scena politică de drepta din România. Miza este aceea de a coaliza apoi toate partidele de dreapta în jurul PDL şi a candidatului Cătălin Predoiu, în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.