Constantin Traian Igaș, senator PNL: „Perioada de recuperare nu poate continua la nesfârșit”

Constantin Traian Igaș, senator PNL: „Perioada de recuperare nu poate continua la nesfârșit”

 

Parlamentarii sunt convocați în sesiune extraordinară pentru a dezbate și vota cererea de reexaminare a noului Cod fiscal transmisă de șeful statului, Klaus Iohannis, luni, în data de 24 august.

„Astăzi partidele au ajuns la un acord în ceea ce privește reducerea TVA în două trepte, la 20% în 2016 și la 19% în 2017. Compromisul în politică este binevenit în astfel de situații pentru că aduce beneficii cetățenilor, fie ei producători sau consumatori. Dar, în Parlament, la reexaminare, PNL va susține și necesitatea încadrării într-un deficit bugetar de maxim 2% din PIB în 2016 și eliminarea supraaccizei la carburant” declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Senatorul arădean consideră că febra codului fiscal trebuie depășită cât mai repede și mai eficient pentru că ne ajunge din urma febra fondurilor europene: „România trebuie să își continue dezvoltarea. Perioada de recuperare nu poate continua la nesfârșit. Dincolo de ceea ce producem în țară trebuie să accesăm cât mai mult zona banilor europeni, iar Guvernul are toate pârghiile și datoria să fluidizeze fluxul birocratic actual” este de părere senatorul Constantin Traian Igaș.

  1. Boala lunga, moarte sigura!! Dreptate ai!

    Raspunde
  2. f bine ca va ganditi la beneficiile cetatenilor. stima domn ministru!

    Raspunde
  3. Eu apreciez modul in care pune dl Senator problema si nu este pentru prima data can se exprima elegant,punctual si fara sa jigneasca,chiar daca uneori mai sunt aciditati publice din zona celorlante partide politice,dar si prin interior uneori de la unii colegi mai slugarnici !

    Raspunde
  4. Băăă postaci țucălari vorbiți de branconierul sef al țării, nu de un savant , ce frast aveți ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.