Construcție SPECTACULOASĂ pe „Litoralul Vestului”

Construcție SPECTACULOASĂ pe „Litoralul Vestului”

Consiliul Județean Arad a aprobat finanțarea construirii unei platforme-ponton pe malul Lacului Ghioroc, pentru a impulsiona și mai mult turismul în zonă.

„Această platformă-ponton a fost realizată în preajma Centrului de informare turistică. Ne dorim să punem cât mai mult în valoare activitatea turistică dezvoltată în aceasta zonă, nu doar Plaja Ghioroc, ci întreaga Podgorie a județului. Aradul are un potențial turistic semnificativ, care nu întotdeauna este pus în valoare. Prin investiții publice sprijinim turismul și sunt convins că și sectorul privat va investi mai mult în Ghioroc”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

În ședința de marți a Consiliului Județean Arad, consilierii au votat integrarea noii construcții, platforma-ponton, în patrimoniul public al Județului Arad.

Tot la Plaja Ghioroc funcționează și un punct de informare turistică. Ghiorocul, denumit și „Litoralul Vestului”, este stațiune de interes local și atrage, an de an, zeci de mii de turiști care doresc să-și petreacă timpul liber într-o atmosferă estivală.  

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.