Continuă lucrările la pasajul de la ieșirea spre Șiria

Continuă lucrările la pasajul de la ieșirea spre Șiria

Continuă lucrările la pasajul denivelat de pe centura de ocolire  Arad (DN7 km 540+248) peste calea ferată Arad – București.

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, aăptămâna trecută au fost executate forajele pentru coloanele de susținere la pila (picior de susținere) trei, ultima rămasă de realizat, și a fost turnat betonul. Pentru această fază a lucrării au fost deviate două rețele de apă. După ridicarea pilei trei, vor fi așezate grinzile, pentru aceasta fiind necesară mutarea a două linii de medie tensiune și a uneia de înaltă tensiune, lucrări care sunt în curs de avizare.

Pasajul denivelat de pe centura de ocolire Arad are o lungime a traseului de 722 m, incluzând rampele, și o lățime totală de 13,60 m la rampe și 13,10 m la pasaj. Lățimea părții carosabile va fi de 7 m, pasajul fiind prevăzut și cu o pistă pentru biciclete de 1,20 m.

Lucrările rămase de executat, după rezilierea contractului cu fostul constructor, sunt în sarcina Implenia Baugesellschaft m.b.H. Viena.

Sursa foto: DRDP Timișoara

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.