Continuă lucrările la Spitalul de Oncologie. În curând va fi montat acoperișul clădirii

Continuă lucrările la Spitalul de Oncologie. În curând va fi montat acoperișul clădirii

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a verificat zilele trecute lucrările de pe șantierul Spitalului de Oncologie, o investiție care va deservi 14.000 de arădeni.

„Așa cum am promis, suntem pe punctul de a acoperi clădirea! Sper să ne ajute puțin și vremea și să putem vedea țigla pe spital înainte de zăpezile iernii, ca apoi constructorul să aibă front de lucru până la primăvară. În paralel cu acoperișul s-a lucrat la utilități și urmează lucrările de finețe, pereții și pardoselile”, a declarat Iustin Cionca. Spitalul de Oncologie este una dintre investițiile mari ale Consiliului Județean și va funcționa în centrul Aradului, pe strada Vincentiu Babeș.

Proiectul tehnic, cât și execuția lucrării, au o valoare de 9.339.050,64 lei, fără TVA și sunt realizate cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Incidența cancerului în județul Arad este printre primele cinci din țară.

  1. Và rog sa verificati la municipal ce rampe pt targi de acces au facut,la tbc la fel,sunt foarte abrupte,la tbc (covid)porneste din parc( pamant), este groaznic,nu stiu daca verifica cine-va aceste lucrari si cum le aproba.

    Raspunde
  2. verifica Cionca cu skiurile, ca se pricepe. Ma apuca Greata când îl vad pe el și pe Balcea cum se uita pe plasele de drumuri. Sunt ca matza văzând calendarul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.