Continuă SCANDALUL în ALDE Arad! Ce se afirmă despre Calimente, Pistru şi Galiş

Continuă SCANDALUL în ALDE Arad! Ce se afirmă despre Calimente, Pistru şi Galiş

Conflictul din ALDE Arad este departe de a se fi încheiat.

Ioan Gheorghe Florea (foto, în centru, alături de alţi membri care au demisionat), fost primar al comunei Gurahonţ, acuză actuala conducere a organizaţiei judeţene, impusă de la Bucureşti, că „nu a depus nici un efort de stabilizare sau creştere a filialei”. „Desigur, exceptând chermezele cu mâncare, băutură şi intrare liberă”, adaugă Gheorghe Florea.

Redăm, în continuare, comunicatul pe care acesta l-a transmis astăzi presei:

DOMNULE PISTRU, ACUM CĂ CEI MAI MULŢI MEMBRI AU PLECAT, VĂ PUTEŢI APUCA DE RECONSTRUCŢIE… DE LA ZERO!

 Mă simt nevoit să fac în cele ce urmează, câteva clarificări cu privire la adevărata evoluţie sau involuţie a organizaţiei ALDE Arad de după toamna lui 2016, dar şi la nedumeririle domnului Pistru. Acesta se declara  stupefiat de cele spuse de mine in comunicatul de presa  referitor la plecarea mai multor membri din ALDE Arad. 

La rându-mi, şi eu mă declar stupefiat, însă cu argumente,  de modul in care domnia sa, a decis să conducă Filiala ALDE Arad.  După mai mult de 4 luni de zile de când a fost numit preşedinte, nu a organizat nici o Delegaţie Judeţeană, nu a depus nici un efort de stabilizare sau creştere a filialei. Desigur, exceptând chermezele cu mancare, bautura şi intrare liberă. Cu toate acestea însa, acum mă intreabă pe mine unde sunt membri de partid. Au plecat, domnule Pistru! Au plecat pentru că dl Tăriceanu, a decis soarta ALDE Arad doar in funcţie de calculele de sus, considerând întreaga echipă ALDE Arad, cantitate neglijabilă. Ca atare, a ales cate un parlamentar în detrimentul întregii organizaţii. Astfel, a fost inscăunat fostul deputat Calimente, parlamentar cu 4 mandate vechime şi cu presupusă notorietate. Cu toate acestea, a reuşit *performanţa* să scadă în perioada de campanie, cota partidului cu 3%, iar pentru această *reuşită* a fost recompensat cu funcţia de Secretar General adj al Senatului,  fapt ce a determinat numirea interimară a domnului  Galiş Forin. Nefiind nici dânsul compatibil  cu calculele strategice de la centru, şi până la urmă susţinut doar formal de dl Calimente,  s-a decis instalalarea  deputatului  Pistru in fruntea ALDE Arad fără a se ţine cont de opiniile celor care am format această filială. Se ştie bine că vinovat este cel ce dă, nu cel care cere…. Însă, personal, totuşi, am ceva cu cu dl Pistru  și anume,modul în care mi se adresează,fie chiar și în scris.O dată îmi zice „domnul” ,apoi „el” ,apoi „tine”. Desigur, informându-mă, am înţeles ca dl. Pistru, inainte să devină politician, s-a ocupat cu modelarea materialelor grele. Eu, inainte să devin politician, m-am ocupat de modelarea elevilor de liceu. Probabil de aici ni se trage…

Referitor la rezultatele electorale obţinute de către mine, este binecunoscut că am obţinut cinci mandate de primar la Gurahonţ, toate obţinute prin forţe proprii, iar dl Pistru a ajuns parlamentar datorită domnului Falcă.

Faptul că ALDE Arad nu a obţinut numărul de voturi necesare pentru un mandat de deputat, după cum menţionam şi mai devreme,  se explică prin  prisma prestaţiei si a reputaţiei îndoielnice a  domnului Calimente, care în zadar caută ţapi ispăşitori pentru eşecul său.

Mai este de reţinut faptul că atât dl.Calimente cât şi dl.Pistru, în momentul în care dl.Falcă, un adevărat lider politic, nu le-a mai acordat niciun credit, au sărit repede în ALDE. Dar aici, principalul  responsabil si vinovat  este  dl.Tăriceanu, secondat îndeaproape de dl.Chiţoiu.

În  rest, am observat că dl.Pistru este foarte preocupat să ştie ce vom face noi cei care am plecat din ALDE. Domnule Pistru, acum că cei mai mulţi membri au plecat, vă puteţi apuca de reconstrucţie…de la zero! Acum aveţi posibilitatea să vă etalaţi calităţile de politician în fruntea ALDE Arad.

IOAN GHEORGHE FLOREA

Loading...
 1. Un neica nimeni s-a trezit să vorbească cînd nici neamurile lui nul-au votat !!

  Raspunde
 2. Chiar nu stiu ce vrea de fapt acest domn Florea,care a pierdut primaria Gurahont si care acum face astfel de afirmatii doar ca nu-i mai convine ca a venit Pistru presedinte la organizatia judeteana ALDE si l-a scuturat putin trezindu-l din somn…ca de altfel pe toti cei de-acolo care au dormit in papuci.HALO DOMNILOR DIN ALDE TREZITI-VA CA A VENIT PISTRU SI S-ANCHEIAT CU SMECHERIA CHIAR TRBUIE SA MUNCITI SI VOI PT.A DUCE PARTIDUL ASTA LA UN SCOR BUN. Lui Pistru mult succes si ,,Batrane nu lasa dupa ei ca astora le place mult odihnaaaa;;

  Raspunde
 3. Din pacate adunăturile de la masă au confundat ALDE Arad cu SRL.lui Ciupe !!!

  Raspunde
 4. Alde , un spectacol ieftin de periferie . Si acest Partid este la guvernare ? Incredibil si cu siguranta pentru ultima oara…

  Raspunde
 5. Din pacate se gasesc comentatori dintre aceia care nu au fost sau nu sunt capabili sa construiasca.ALDE este un partid nou dar cu radacini vechi ,iar oamenii adevarati nu isi schimba crezul doar pentru ca nu mai sunt ei la butoane.ALDE are sanse mari sa cresca alaturi de cei care se implca sau vor sa o faca ,fara a urmarii profitul imediat.

  Raspunde
 6. Fara CIUPE la conducerea ALDE moare incet dar sigur .

  Raspunde
 7. Mai Mircea , se vede din departarea gandului ca nu esti decat un biet lacheu si mancator de tocanita din carne de oaie expirata , oricum esti jalnic , cat de flamand politic s a fii , incat sa il pupi in dos pe mister Vaselina !

  Raspunde
 8. Va felicit sincer ca ati plecat din partidul DICTATORULUI tariceanu-ramoliceanu , cat despre pistru , un tinichigiu ajuns deputat pe varianta sacului de cartofi , halal partid , halal lideri !

  Raspunde
 9. ALDE la Arad sub conducerea Pistruiului e sortit pieirii , bravo tie Ramoliceanule !

  Raspunde
 10. ALDE a crescut si a ajuns la Arad la 6 % in vremea in care Ciupe era presedinte , si asta in aproximativ 5 luni ! Acum la Arad procentul este de 1,5% , comform sondajului comandat acu 3 saptamani la nivel national de Chitoiu !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.