Continuă SCANDALUL de la PSD: Deputatul Todor a fost EXCLUS din partid! Reacția parlamentarului

Continuă SCANDALUL de la PSD: Deputatul Todor a fost EXCLUS din partid! Reacția parlamentarului

Deputatul Adrian Todor, fidel fostului președinte al social-democraților arădeni Dorel Căprar, a fost exclus din PSD Arad pentru „lipsa totală de activitate și de implicare a acestuia în ultimele 6 luni”.

Decizia a fost amplificată și de absența deputatului din Parlament în momentul votării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, lucru despre care puteți citi aici.

„Biroul permanent municipal al PSD Arad, întrunit ieri, 31 august 2020,  a propus și a votat excluderea din partid a deputatului Adrian Todor, motivând această hotărâre prin lipsa totală de activitate și de implicare a acestuia în ultimele 6 luni. Astăzi, 1 septembrie 2020,  Biroul permanent Județean al PSD Arad a luat act de decizia BP Municipal și a validat aceasta hotărâre cu unanimitate de voturi. Hotărârea a fost validată în aceasta dupa-amiază și de Consiliul Politic Național al PSD. Au fost împlinite astfel toate prevederile statutare ale partidului în acest caz”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

Deputatul Adrian Todor a replicat prin intermediul unui comunicat de presă pe care-l redăm în cele ce urmează:

Nu vrea să fac parte din banda Ciolacu, în care ești agreat doar dacă încalci legea și ai dosare penale

Aflu cu surprindere că am fost exclus din PSD pentru că am respectat legea. O lege pe care a votat-o și deputatul Marcel Ciolacu și ceilalți parlamentari care sunt membri ai forurilor de conducere ale PSD și care au decis că o persoană aflată în carantină trebuia să meargă în parlament, să fie prezentă la votul privind moțiunea de cenzură. Vot care oricum nu s-ar fi putut desfășura, pentru că Marcel Ciolacu mimează opoziția de aproape un an de zile și nu avea nicio dorință de a da jos acest guvern dezastruos pentru România. Dacă dorea să dărâme acest guvern, o făcea fără Todor, Carmen Dan sau Rădulescu. Dar nu l-au lăsat șefii cu epoleți, iar ca să mimeze până la capăt lupta cu PNL, a găsit niște victime colaterale. 
Marcel Ciolacu, mulțumesc că mai exclus din acest partid, care nu are nicio legătură cu PSD-ul în care am activat 20 de ani. Nu vrea să fac parte din banda Ciolacu, în care ești agreat doar dacă încalci legea și ai dosare penale. Nu vreau să am de a face cu o organizație în care încălcarea legii e criteriu de promovare, iar respectarea legii e motiv de judecată și excludere. 
Vă doresc tot binele din lume, dar mai ales să treceți de 20 la sută la nivel național la aceste alegeri. Probabil cam ăsta e procentul la care vă mai lasă șefii cu epoleți să ajungeți, să rămâneți la nivelul unui mic partiduleț, care să facă jocuri la fel de mici, în interesul oricui, numai al românilor nu.
Rămâneți cu bine, dragi colegi, mă bucur că v-am putut fi alături în ultimii 20 de ani și sper ca atunci când veți dori să schimbați ceva în acest partid sau pur și simplu să nu faceți ceva ilegal să nu aveți soarta noastră, a celor care am respectat legea.
Adrian Todor, fost deputat PSD

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.