Contrabandă cu țigări la Pecica: Au fost reținute 11 persoane (FOTO+VIDEO)

Contrabandă cu țigări la Pecica: Au fost reținute 11 persoane (FOTO+VIDEO)

Unsprezece persoane au fost reținute sâmbătă, fiind bănuite de contrabandă cu țigări.

Polițiștii orașului Pecica și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Arad, sub coordonarea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au descins la 19 adrese de pe raza județului, la persoane bănuite de contrabandă, 11 persoane fiind reținute pentru 24 de ore.

La data de 6 februarie, polițiștii arădeni au pus în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Pecica, Arad și Felnac, într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

„În urma activităților au fost descoperite și indisponibilizate 480.537 de fire de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, prejudiciul în cauză fiind estimat la 288.000 de lei. La sediul Polițieiorașului Pecica au fost conduse 16 persoane în vederea audierii, 11 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției de Operațiuni Speciale. De asemenea, au sprijinit acțiunile polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Secția 1 de Poliție Urbană Vlaicu, Secțiile 1 și 2 de Poliție Rurală Arad, Poliția Orașului Nădlac, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto/Video: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.