Contre în PNL. Deputaul Bîlcea critică administrația pentru majorarea tarifelor de acces la stadionul UTA și la ștrand

Contre în PNL. Deputaul Bîlcea critică administrația pentru majorarea tarifelor de acces la stadionul UTA și la ștrand

Majorările tarifelor pentru sport și ștrand prevăzute în proiectele de hotărâre propuse de administrația arădeană este catalogată drept exagerată chiar de reprezentantul unui partid care asigură majoritatea în Consiliul Local Municipal.

Creșterea tarifelor de acces la ștrand, bazinul de polo și Stadionul Francisc Neuman nu sunt susținute de deputatul Sergiu Bîlcea, președintele organizației municipale a PNL Arad. Acesta susține că o majorare cu rata inflației poate fi justificată, nu și majorările propuse de administrația locală.

„Nu văd motive solide pentru dublarea tarifului pentru utilizarea stadionului. De asemenea, creșterea prețului biletelor la ștrand este foarte mare, în condițiile în care administrația nu a reușit să realizeze față de anul trecut investiții care să îmbunătățească serviciile. Nu aș vrea să determinăm oamenii să meargă spre alte localități, din Ungaria. De asemenea, creșterea cu aproximativ 50% a tarifelor la bazinul de polo este exagerată. Cer consilierilor să analizeze foarte bine aceste proiecte de hotărâre, să analizeze corect rațiunile pentru care sunt impuse noile tarife și să se gândească la încurajarea sportului și la oportunitățile de a petrece timp liber de calitate în aer liber”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  1. Nu te mai agita ma Bilcio-budigaule,oricum nici o sansa sa devii primarul Aradului!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.