Control pe șantierul în lucru al unui important drum județean

Control pe șantierul în lucru al unui important drum județean

O echipă a Consiliului Județean Arad (CJA) a efectuat astăzi un control pentru a verificastadiul lucrărilor pe șantierul drumului Bârsa – Sebiș – Donceni – Buhani – Dezna – Rănușa – Moneasa – limită județ Bihor.

La ieșirea din Sebiș către Donceni se realizează astăzi stratul de uzură pe șantierul drumului Bârsa – Sebiș – Donceni – Buhani – Dezna – Rănușa – Moneasa – limită județ Bihor, o lucrare a Consiliului Județean Arad, cu finanțare câștigată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Drumul județean are 26,4 kilometri, iar valoarea investiției este de 55 milioane lei.

„Am trimis astăzi un control de la Consiliul Județean pe șantierul în lucru și nu am constatat probleme. Se circulă în condiții foarte bune pe tot drumul. Ajungem în perioada următoare la faza finisajelor și la șanțuri și trotuare. Este o lucrare mare a Consiliului Județean și ne apropiem de final, cu excepția acelei porțiuni din pădure intre Moneasa si limita județului Bihor, unde vom construi drumul de la zero”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.