COPII în PERICOL! FOCAR de INFECȚIE lângă un loc de JOACĂ

COPII în PERICOL! FOCAR de INFECȚIE lângă un loc de JOACĂ

Se pare că lipsa de bun simț nu vrea să ne lase orașul în pace, iar pe zi ce trece vedem din ce în ce mai multe dovezi care ne concretizează această convingere.

Pe Strada Milova, din cartierul Micălaca se află o adevărată groapă de gunoi improvizată, care crează disconfort arădenilor.

Pe lângă tomberoanele dispuse pentru depozitarea corespunzătoare a deșeurilor, găsim întocmai ceea ce ar trebui să fie în interiorul lor. Sticle de bere, haine aruncate, ambalaje de la diverse produse, o saltea care probabil conține mai mulți microbi decât un tomberon întreg.

Ca și cum nu ar fi fost destul de rău, acest dezastru este amplasat lângă un loc de joacă, ceea pune sănătatea copiilor noștri în pericol.

Domnului Călin Bibarț i-am trimis personal în privat poze cu situația mai sus prezentată. Nici un răspuns…E focar de infecție, mai ales vara. Nu știu de cine aparține zona dar e dezastruos. Acele tomberoane se află sub geamurile apartamentelor blocului 155 de pe strada Milova. Ce se poate face ca sa dispară toată mizeria asta? Cine se ocupă?”, comentează o arădeancă, legat de acest loc, pe pagina de Facebook a Vocea Străzii Arad.

Alți arădeni sesizează că probabila cauză a deșeurilor aruncate anapoda ar fi oamenii străzii care cotrobăiesc prin gunoaie, sau pur și simplu a cetățenilor care nu respectă legile bunului simț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.