Se întâmplă la Arad: Copil de 10 ani, tâlhărit de un bărbat în plină stradă!

Se întâmplă la Arad: Copil de 10 ani, tâlhărit de un bărbat în plină stradă!

Un copil de 10 ani a fost victima unei tâlhării ce a avut loc la începutul acestei săptămâni, în cartierul Micălaca. În momentul în care a fost atacat, băiatul se afla în spatele unui bloc şi se juca cu telefonul mobil. A fost observat de agresor care s-a năpustit asupra copilului, smulgându-i telefonul din mână.

„În data de 13 mai, în jurul orei 17,15, în timp ce se afla în spatele unui bloc din cartierul Micălaca, observând un minor în vârstă de 10 ani, ce avea în mână un telefon mobil cu care se juca, inculpatul Mihai C. s-a hotărât să i-l sustragă, în scopul însuşirii pe nedrept, în acest sens atacând persoana vătămată şi smulgând bunul din mâna acesteia”, precizează anchetatorii.

Agresorul este acum după gratii, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi pusă în mişcare acţiunea penală, a lui Mihai C. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Magistraţii Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.