UPDATE/ Copil de 2 ani, mort după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei

UPDATE/ Copil de 2 ani, mort după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei

Un copil de doar 2 ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării dintr-o localitate arădeană.

Tragicul incident a avut loc miercuri, în curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiș.

„În jurul orei 13.30, prin apel la numărul unic de urgență 112, am fost anunțați despre faptul că un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiș. De îndată, pentru misiune a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Ineu, ulterior fiind solicitat și echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. La sosirea echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Arad, minorul era în stare de inconștiență, fiind extras din bazin de către părinți. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajele medicale prezente, minorul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, precizează Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE/ „La data de 20 martie, în jurul orei 13.28, polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil din localitatea Vasile Goldiș , un copil ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale, copilul a decedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luării măsurilor de urmare”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.