COPIL de patru ani, AGRESAT de cel care trebuia să aibă GRIJĂ de el. Agresorul a fost ARESTAT!

COPIL de patru ani, AGRESAT de cel care trebuia să aibă GRIJĂ de el. Agresorul a fost ARESTAT!

Un copil de patru ani şi nouă luni a ajuns la spital după cel în grija căruia se afla l-a bătut. Micuţul a fost internat iar potrivit cadrelor medicale leziunile suferite de acesta au necesitatpentru vindecare aproape două săptămâni de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a agresorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi de rele tratamente aplicate minorului.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform anchetatorilor, în zilele de 8 şi 9 octombrie bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra minorului L.R. în vârstă de 4 ani şi 9 luni, aflat în îngrijirea lui, supunându-l pe acesta la tratamente ce i-au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi intelectuală. În urma actelor de violenţă exercitate de agresor asupra minorului, acesta din urmă a fost internat într-o unitate medicală, leziunile suferite necesitând pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.