Copilă de 6 ani, ÎNSĂRCINATĂ, strigă DISPERATĂ după AJUTOR! Cum reacţionează trecătorii

Copilă de 6 ani, ÎNSĂRCINATĂ, strigă DISPERATĂ după AJUTOR! Cum reacţionează trecătorii

O fetiță care nu pare a avea mai mult de 6 ani stă liniștită pe o bancă dintr-un parc. La un moment dat începe să strige disperată după ajutor. Trecătorii se opresc și rămân înmărmuriți. Micuța care părea bolnavă este de fapt „însărcinată” și se pare că i-a venit sorocul.

Detaliul șocant, îi lasă pe oameni cu gurile căscate. După ce atrage atenția trecătorilor, la ea vine un băiețel de aceeași vârstă, care se dă drept tatăl copilului. Acesta o ia pe micuță și se îndreaptă împreună spre o mașină. Pare că el este șoferul mașinii. Se urcă împreună în automobil și pleacă.

Clipul pe care îl veţi vedea este un experiment menit să demonstreze cum reacționează oamenii atunci când văd o astfel de situaţie şi mai ales când micuţa cere ajutor.

Fetiţa nu este însărcinată cu adevărat, totul este o ficţiune, iar clipul este inspirat dintr-o situaţie reală. Cea mai tânără mămică avea şase ani când a născut, în anul 1933, în Peru.

Foto: vipovi.com

 

  1. chiar am stat și m-am gândit cum aș fi reacționat eu. primul instinct a fost să iau băiatul de mână, să-l opresc să plece cu fata și, evident, să sun la 112 pentru a solicita o ambulanță.

    Raspunde
  2. STOP !!!
    Ai putin timp liber?
    Ai calculator conectat la internet?
    Ai vrea sa ai un cistig suplimentar?
    Esti o persoana serioasa si deschisa sa inveti ceva nou? Da, ceva absolut nou si interesant !
    Iti prezint o oferta de munca excelenta pentru toti!
    Castigati imediat, din prima luna!! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. detalii la email vvasluian@gmail.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.