Copilul tău este pasionat de LIMBA ENGLEZĂ? Cum poate câștiga o excursie în Marea Britanie

Copilul tău este pasionat de LIMBA ENGLEZĂ? Cum poate câștiga o excursie în Marea Britanie

Este vorba despre cel mai mare Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, organizat anual de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie şi dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Concursul, aflat la cea de-a XI-a ediţie, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate judeţele ţării.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani.

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere de limba engleză în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

 Tema concursului: La ediţia din 2019, participanții sunt provocaţi să scrie un eseu original în limba engleză cu titlul „A World with NO Rules” (O lume fără reguli).

Participanţii îşi pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competiției (sau copy în browser  https://goo.gl/jWcZjt), la una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

 Termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie 2019.

 Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliştii.

 Premii și distincții și pentru profesori

Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va participa gratuit, ca însoțitor de grup, la o tabară de 2 săptămâni în Marea Britanie.

Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2019, vor primi un Certificat de Merit.

Trofeul Excelenței: Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 7 iunie 2019 la Bucureşti.

 

 

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.