Copilul tău face destulă mișcare? Iată cum poți afla!

Copilul tău face destulă mișcare? Iată cum poți afla!

Direcția de Sănătate Publică Arad îi îndeamnă pe părinții arădeni să completeze un chestionar pentru evaluarea nivelului de activitate fizică în rândul copiilor și adolescenților.

Institutul Național de Sănătate Publică derulează în luna iulie o campanie pentru promovarea activității fizice. Așadar, dacă sunteți părintele unui copil cu vârsta între 5 – 13 ani sau adolescent cu vârsta cuprinsă între 14 – 17 ani, completați „Chestionarul pentru evaluarea nivelului de activitate fizică în rândul copiilor și adolescenților” prin accesarea linkului de mai jos.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6gM0HAytPY5grnUEF8oY5s3JMAGaomR2Z5GBQDrsMlBsjNw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR0-VHrGFhRW2Ghwg5CTpD_o5LSsOc8L4YiKGbz1ivg1LT44xds55g024DI

Acest chestionar urmărește evaluarea cunoștințelor, atitudinilor și comportamentelor cu privire la activitatea fizică a persoanelor cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani.

Chestionarul este gândit ca partea a campaniei „Promovarea Activității Fizice”, care se va desfășura în luna iulie. Campania este organizată de Institutul Național de Sănătate Publică, în cadrul Programului Național de Evaluare și Promovare a Sănătății și Educației pentru Sănătate.

Organizatorii vă îndeamnă să răspundeți cu sinceritate întrebărilor.

  1. Link-ul nu este bun. Error 404.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.