cora Arad donează 23500 de lei copiilor cu o situaţie materială precară

cora Arad donează 23500 de lei copiilor cu o situaţie materială precară

cora Arad şi clienţii săi donează 23500 de lei Asociaţiei Cetatea Voluntarilor din Arad, bani cu care vor fi achiziţionate rechizite care vor ajunge, apoi, la copiii care din cauza situaţiei materiale precare riscă să ajungă la abandon şcolar.

Banii au fost strânşi în cadrul campaniei „Luna cora – Luna inimilor deschise”, desfăşurată în perioada mai-iulie 2014, în cadrul căreia clienţii au putut dona o parte din restul primit la casa de marcat, după ce şi-au achitat cumpărăturile.

Astfel, ban pe ban, la cora Arad, s-au strâns aproape 11.000 de lei, care, împreună cu donaţia din partea magazinului, în valoare de 12.500 de lei, ajung în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor.

„Am plecat, în urma cu trei ani, de la ideea de a dărui dorinţe împlinite; anul acesta le vom dărui celor aproximativ 100 de copii, care din cauza lipsei materiale riscă să ajungă la abandon şcolar, copii care au nevoie de sprijinul nostru, au nevoie de sprijin pentru educaţie. Le mulţumesc foarte mult clienţilor, cu ajutorul cărora acest proiect a luat amploare deosebită în acest an, reuşind să ajungem la o sumă considerabilă pentru educaţia şi, mai departe, pentru viaţa celor mici”, a declarat Ionela Bercu, director cora Arad.

„Le mulţumim mult partenerilor noştri pentru ocazia de a face lucruri frumoase împreună. De asemenea, ne bucurăm că, împreună cu cora, vom reda şansa copiilor aflaţi în dificultate să mergă mai departe la şcoală. Le mulţumim şi ne dorin ca astfel de acţiuni să continue şi în celelalte ediţii! Abia aşteptam să mergem împreună la copii şi să vedem bucuria din ochii lor atunci când vor primi rechizitele şi necesarul pentru un an şcolar bogat“, a precizat la rândul ei Ana Maria Nyeki, din partea Asociaţiei Cetatea Voluntarilor.

„Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfăşoară din 2005 în toate magazinele cora din Romania, fiecare având o organizaţie umanitara parteneră.

În întreaga ţară, cele 12 magazine cora au strâns 615000 de lei, pentru 12 asociaţii caritabile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.