Corina Crișan (PNL): „Consilierii PSD SE OPUN investițiilor în sănătatea arădenilor”

Corina Crișan (PNL): „Consilierii PSD SE OPUN investițiilor în sănătatea arădenilor”

Consilierul județean Corina Crișan, medic de profesie, și-a manifestat indignarea față de modul în care consilierii municipali PSD au decis să se opună, astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal, investițiilor municipalității în cadrul Spitalului Județean Arad.

„Vorbim despre finanțarea unor reparații curente la baza de tratament și fizioterapie și la cabinetele de chirurgie și urologie. Totodată, vorbim despre achiziționarea unor aparaturi de climatizare (aer condiționat). Și știm cu toții că, atunci când suferi de o boală sau după anumite intervenții medicale, numai de supărări legate de temperaturile ridicate din această perioadă nu mai ai nevoie.

Este vorba, totodată, despre dotarea cu aparatură medicală, precum aplicatorul pentru clipuri pentru nefrectomii și operații urologice, despre un set de radiografii standard și imagini digitale sau despre un aparat de sterilizare rapidă, aparat extrem de necesar intervențiilor la cataractă.

„Nu vreau să cred că domnul Furău a acționat cumva împotriva colegilor săi de breaslă. N-aș vrea să cred că, spre exemplu, prin decizia de a nu vota astfel de investiții, domnul Furău îi refuză șansa colegului nostru, profesorul doctor Ioan Ioiart, de a practica intervențiile chirurgicale necesare. Înainte de alegeri, cei din PSD au promovat diferite teme electorale legate de sănătate, de investițiile în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și chiar reînființarea unui Spital Municipal. Iată că, la o lună și jumătate de la alegeri, cei din PSD nu votează investiții importante în sistemul medical arădean. Iată că, deși vorbeau despre sănătate înainte de alegeri, după alegeri nu-i mai interesează sănătate arădenilor. Este trist și cinic modul în care acești oameni înțeleg să ducă o politică în folosul cetățeanului”, a conchis medicul Corina Crișan, consilier județean PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.