CORONAVIRUS. Alte trei DECESE au fost raportate la Arad

CORONAVIRUS. Alte trei DECESE au fost raportate la Arad

Încă trei persoane au fost raportate ca decedate la Arad, după ce au fost infectate cu norul coronavirus.

Duminică, autoritățile au informat că este vorba despre o femeie în vârstă de 79 de ani internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad din data de 3 aprilie. În data de 9 aprilie a fost transferată în Secția Chirurgie, cu abdomen acut. Tot în aceeași zi i-a fost recoltată proba pentru coronavirus, rezultatul pozitiv venind două zile mai târziu, când femeia a și decedat, de altfel. Aceasta suferea și de insuficiență cardiacă și fibrilație atrială.

Cel de al doilea caz este al unui bărbat de 52 de ani, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – Secția de Nefrologie, în data de 30 martie 2020, pentru hemodializă. În aceeași zi i-a fost  recoltată proba pentru COVID-19, rezultatul pozitiv sosind în data de 3 aprilie. Bărbatul a decedat în data de 12 aprilie. Acesta suferea de boală renală cronică în stadiu IV, ciroză hepatică cu virus hepatitic C și anemie secundară.

Cel de al treilea deces raportat a fost al unui bărbat de 69 de ani, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – secția Boli Infecțioase cu diagnosticul de bronhopneumonie. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 3 aprilie, rezultatul pozitiv sosind a doua zi. Bărbatul a decedat în data de 10 aprilie. Acesta suferea de cardiomiopatie ischemică, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și icter mecanic.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.