CORONAVIRUS. Autoritățile au raportat alte TREI CAZURI de DECES la Arad

CORONAVIRUS. Autoritățile au raportat alte TREI CAZURI de DECES la Arad

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri alte trei decese la Arad ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Acestea se adaugă altor două, date publicității zilele trecute.

De remarcat, că absolut toate persoanele decedate sufereau și alte afecțiuni medicale.

Este vorba despre o femeie de 80 ani, internată în 27 aprilie în secția Boli Infecțioase, transferată a doua zi la secția Anestezie Terapie Intensivă.

I s-au recoltat probe în ziua internării, rezultatul sosind pozitiv în data de 30 aprilie, când femeia a și decedat. Aceasta suferea de Diabet Zaharat tip II, boală pulmonară obstructivă cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, amputație coapsă și fibrilație atrială.

Cel de al doilea decedat anunțat este un bărbat de 79 ani, internat în 3 aprilie la Spitalul Județean, în secția Medicină Internă. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 15 aprilie și 23 aprilie.

Rezultatele, sosite în 21 aprilie, respectiv 27 aprilie au fost pozitive. Bărbatul a decedat astăzi, 1 mai 2020. Acesta suferea de obezitate, gradul I.

Ultimul caz raportat este al unui bărbat de  64 de ani,  internat în data de 26 aprilie direct în secția Anestezie Terapie Intensivă. În aceeași zi i s-au recoltat probe pentru COVID-19, rezultatul sosindîn aceeași zi, pozitiv. Bărbatul a decedat astăzi, 1 mai 2020. Acesta suferea și de  hepatită virală C și amputație coapsă stângă.

Pe de altă parte, șapte pacienți diagnosticati cu COVID-19 au fost declarați vindecați și externați vineri, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative, informează Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. De la începutul pandemiei și până azi, de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Județean au fost externați 229 de pacienți vindecați de COVID-19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.