CORONAVIRUS. Câtă NESIMȚIRE! Un nenorocit NU A RESPECTAT IZOLAREA la domiciliu

CORONAVIRUS. Câtă NESIMȚIRE! Un nenorocit NU A RESPECTAT IZOLAREA la domiciliu

Un arădean s-a ales cu dosar penal după ce nu a respectat izolarea la domiciliu, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

„În data de 19.03.2020 a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. de art. 352 alin. 1 din Codul penal. În actul de sesizare s-a reţinut că în data de 18.03.2020, o persoană de pe raza localităţii Sântana, jud. Arad, aflată în izolare la domiciliu ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, nu a respectat această măsură, părăsind în mod voluntar domiciliu. În prezent se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. de art. 352 alin. 1 din Codul penal”, se arată în comunicat.

De remarcat, că fapta din Sântana este, probabil, vârful aisbergului, pe Facebook circulând numeroase informații referitoare la persoane care nu respectă autoizolarea la domiciliu. Autoritățile recomandă sesizarea unor astfel de fapte, de natură să pună în pericol viețile oamenilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.