CORONAVIRUS. Ce trebuie să facă asociațiile de la blocuri. ULAL recomandă amânarea încasării cheltuielilor

CORONAVIRUS. Ce trebuie să facă asociațiile de la blocuri. ULAL recomandă amânarea încasării cheltuielilor

În contextul pandemiei de coronavirus și a instituirii stării de urgență în România, conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad le recomandă administratorilor de condominii și comitetelor executive, prin președinții de blocuri, să ia toate măsurile necesare de protecție a locatarilor.

În această situație, Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad, recomandă inclusiv amânarea încasării cheltuielilor comune de către administratorii de imobile.

„Recomandăm amânarea încasarii cheltuielilor comune de către administratori, precum și anularea adunărilor generale care au fost convocate în perioada următoare”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

Aceasta subliniază că trebuie luate toate măsurile de igienă, atât personală cât și cea care vizează incintele comune ale condominiilor.

În final, Dorina Lupșe a adăugat: „În caz de avarii, comitetele executive și administratorii trebuie să ia toate măsurile de remediere a defecțiunilor în cel mai scurt timp posibil. Toate informațiile și deciziile neceasare vor fi comunicate locatarilor pe toate canalele de comunicare, inclusiv prin internet, precum și prin afișare la avizierul condominiului. ULAL Arad va comunica permanent prin internet si prin telefon cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și va asigura suportul necesar pentru situațiile cu care se vor confrunta în perioada următoare. În caz de necesitate, locatarii pot apela numărul unic de urgență 112.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.