CORONAVIRUS. Medic: „Avem din nou transmitere comunitară în Arad”

CORONAVIRUS. Medic: „Avem din nou transmitere comunitară în Arad”

Medicul Adrian Wiener a declarat, aseară, că la Arad virusul SARS-CoV-2 a revenit printre arădeni.

O confirmă, de altfel, și Grupul de Comunicare Strategică, din comunicatele căruia reiese că au reapărut cazuri noi și în Arad, județ care părea, la un moment dat, că învinsese în bătălia cu coronavirului.

„Avem din nou transmitere comunitară în Arad”, a scris, aseară, medicul Adrian Wiener, pe Facebook.

Acesta s-a aflat la conducerea spitalului COVID-19 din Grădiște în vârful pandemiei.

Acesta declarase, în 3 iulie, că suntem foarte aproape de a nu mai avea nici un caz de COVID-19 la Arad.

Au urmat câteva zile în care, într-adevăr, în Arad nu s-a mai înregistrat nici un caz nou. Apoi, pe fondul nerespectării regulilor de distanțare fizică, virusul a reapărut și, iată, acum avem din nou transmitere comunitară.

Loading...
 1. asa siiii? la ce va asteptati?? nimeni nu mai respecta nimic nici o regula absolut nimic. sper sa crape pe capete cei care cred ca virusul nu exista!!!! mai nou toti dobitocii sunt experti in virusologie. din pacate avem de suferit toti de pe urma prostiei unora………

  Raspunde
 2. Prostii. Reguli de distanțare… Oamenii normali se distanțează doar de cei proști. Se dorește segregarea unor categorii tocmai pentru a putea să se domine întregul. Covid e doar în mintea și dorința șmecherilor. Pentru români el este folosit exact cum comisarii sovietici foloseau termenul burghez ca fiind pericolul ce-i înfometează pe români. Mai târziu am văzut cu toții care era adevăratul pericol.

  Raspunde
 3. […] CORONAVIRUS. Medic: „Avem din nou transmitere comunitară în Arad” […]

  Raspunde
 4. […] Adrian Wiener a atras atenţia, zilele trecute, că la Arad se înregistrază o transmitere comunitară a virusului, prin urmare este de aşteptat ca numărul cazurilor să crească în […]

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.