CORONAVIRUS. Peste 400 de persoane întoarse din Italia, IZOLATE LA DOMICILIU în ultimele 24 de ore

CORONAVIRUS. Peste 400 de persoane întoarse din Italia, IZOLATE LA DOMICILIU în ultimele 24 de ore

Peste 400 de persoane întoarse în ultimele 24 de ore din Italia sunt în prezent izolate la domiciliu.

Până în acest moment nu există nici o suspiciune de apariție a vreunui caz de infectare cu Coronavirus pe raza județului Arad și nu există persoane aflate în carantină.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Arad, în punctele de trecere a frontierei de stat de pe raza județului Arad, în intervalul 24 februarie, ora 8, – 25 februarie, ora 8, au completat chestionare aproximativ 410 persoane care au declarat că provin din regiunile afectate de Coronavirus. Acestea au fost îndrumate spre domiciile declarate, urmând să fie luate în evidență de Direcțiile de Sănătate Publică din județele lor de rezidență și să rămână în izolare la domicilii timp de 14 zile.

„La ora actuală nu există nici o suspiciune de apariție a virusului pe raza județului Arad și nu există persoane aflate în carantină. Personalul medical de specialitate al Direcției de Sănătate Publică a județului Arad, suplimentat cu personal din alte județe, continuă monitorizarea persoanelor care se prezintă la intrarea în țară în toate punctele de trecere a frontierei din județul nostru”, afirmă reprezentanții PrefecturiI Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.