CORONAVIRUS. Se ÎNMULŢESC CAZURILE de ÎMBOLNĂVIRE în vestul ţării

CORONAVIRUS. Se ÎNMULŢESC CAZURILE de ÎMBOLNĂVIRE în vestul ţării

Se înmulţesc cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 în vestul ţării.

O elevă de 16 ani este ultima victimă a coronavirusului în România şi cea de a patra în Timişoara, analizele acesteia fiind confirmate pozitiv azi-noapte. Adolescenta a fost transportată de urgenţă şi izolată la spitalul „Victor Babeş”.

„Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara. În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative”, se menţionează într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Tânărul de 16 ani din Timişoara de la care se presupune că a luat adolescenta virusul este nepotul unui bărbat de 47 de ani în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, îmbolnăvirea cu COVID-19. Celelalte 25 de persoane care au intrat în contact cu tânărul de 16 ani au fost depistate negativ. Acestea vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

De remarcat, că ancheta epidemiologică a fost extinsă şi asupra persoanelor cu care a intrat în contact eleva de 16 ani în cazul căreia a fost confirmată azi-noapte îmbolnăvirea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.