CORONAVIRUS, situația la zi în Arad: 26 de cazuri noi și un deces

CORONAVIRUS, situația la zi în Arad: 26 de cazuri noi și un deces

În ultimele 24 de ore, la Arad au fost înregistrate 26 de cazuri noi de coronavirus iar o persoană diagnosticată cu COVID-19 a decedat.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 26 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1537 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1032 sunt vindecate, 158 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 280 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, a fost înregistrat un deces în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 659 persoane iar 158 de persoane sunt în izolare

În cadrul activităților desfășurate ieri, 15 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 18 obiective/locații, 669 mijloace de transport în comun și 12 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 360 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.