CORONAVIRUS. Situația la zi în județul Arad

CORONAVIRUS. Situația la zi în județul Arad

Numărul total de cazuri de coronavirus înregistrate până în prezent în județul Arad a ajuns la 1854.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1.127 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 525 sunt vindecate, 201 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 348 sunt la domiciliu şi externate. O persoană diagnosticată cu COVID-19 a decedat în ultimele 24 de ore.. De asemenea, în carantină se află 994 persoane iar 201 de persoane sunt în izolare.

În urma testelor efectuate la nivelul județului nostru, față de ultima raportare, au fost înregistrate 23 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 3 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În cadrul activităților desfășurate luni, până în această dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 23 de obiective/locații, 635 mijloace de transport în comun și 14 societăți comerciale. În contextul verificărilor au fost legitimate 507 persoane.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, respectiv pentru semnalarea unui caz de nerespecare a măsurilor privind carantina/izolarea.

În urma tuturor verificărilor, nu au fost aplicate sancțiuni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.