Trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat la Arad, în ultimele 24 de ore

Trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat la Arad, în ultimele 24 de ore

Trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat la Arad în ultimele 24 de ore.

În urma testelor efectuate la nivel județean, față de ultima raportare, au fost înregistrate 32 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 25 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 776 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 366 sunt vindecate, 224 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 159 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. De asemenea, în carantină se află 799 persoane iar 224 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 18 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 26 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 7 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 531 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 19 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165, pentru semnalarea unui caz de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală de către persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, ambele pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.