COŞMARUL TRĂIT de un FOTOMODEL BRAZILIAN pe aeroport în România

COŞMARUL TRĂIT de un FOTOMODEL BRAZILIAN pe aeroport în România

Eloisa Fontes, un fotomodel brazilian de succes, a trăit o experienţă de coşmar în România. Tânăra este căsătorită cu un român şi are împreună cu acesta un copil. Venită în vizită în ţara noastră, femeia a stat blocată timp de mai multe zile pe aeroportul Henri Coandă pentru că nu avea actele necesare să intre în România.

Eloisa Bîrleanu (n.r. numele după soţ) a fost nevoită să doarmă în zona de tranzit a Poliţiei de Frontieră pentru că îi expirase perioada legală de şedere în România.

„A stat în România ca turist şi legea spune că ai voie să stai 90 de zile fără viză în decurs de 180 de zile. Ea a depăşit acest termen şi după o săptămână s-a întors din nou în România. Colegii mei nu au mai putut s-o lase să intre în ţară. Putea să îşi cumpere bilet de avion şi să plece, însă a ales să stea în aeroport trei zile”, a precizat Fabian Bădilă, reprezentant al Poliţiei de Frontieră.

Tânăra avea posibilitatea să obţină o viză de reîntregire a familiei, însă, nu a făcut acest demers, preferând să stea în aeroport.

În cele din urmă, fotomodelul a plecat marţi, spre Milano, după ce a primit o amendă în valoare de 600 de lei pentru că a depăşit cele 90 de zile pe care le putea petrece fără viză în România.

eloisa fontes 1

  1. Ce coșmar mă ? Că a stat în aeroport, da cine a pus-o să stea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.