Cosmin Buruc: Bibarţ se face că uită de mâna întinsă de PSD mediului de afaceri din Arad

Cosmin Buruc: Bibarţ se face că uită de mâna întinsă de PSD mediului de afaceri din Arad

Cosmin Buruc, consilier local al PSD Arad, susține că primarul interimar al Aradului, Călin Bibarţ, face un joc cu totul duplicitar.

Potrivit consilierului, edilul se preface că uită faptul că are pe masă de aproape două luni un proiect de hotărâre, iniţiat de consilierii locali social-democraţi, ce prevede scutirea de la taxele şi impozitele locale a micilor întreprinzători din Arad, afectaţi de efectele instituirii stării de urgenţă.

„De ce tocmai acum apelează Călin Bibarţ la acest exerciţiu personal de imagine? E nevoie de multă neruşinare să vii în ceasul al doisprezecelea şi să vorbeşti despre această temă, cu atâta virginitate politică. De abia acum constată primarul interimar că agenţii economici locali se confruntă cu probleme grave? Dacă acesta era într-adevăr binevoitor şi onest, ar fi introdus pe ordinea de zi proiectul PSD care astfel adoptat, în regim de urgenţă, ar fi redus presiunea de pe umerii micilor întreprinzători. Noi am subliniat la vremea respectivă că nu este un demers politic, ci un balon de oxigen pentru economia locală. Suntem toţi arădeni, respirăm acelaşi aer şi suferim în egală măsură, asta nu a vrut şi nu vrea să înţeleagă Călin Bibarţ!“, afirmă Cosmin Buruc, consilier local social-democrat.

  1. Ghiciti la cine a lucrat si sa : perfectionat : tovarasul din imagine ? ati ghicit ……. la buclucasa reprezentanta … Ford , adica la pistrache si budhigoaia ! Interesant , asa-i ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.