Cosmin Buruc (PSD): „Junele vice de la judeţ, Sergiu Bîlcea, se joacă mai nou de-a Elena Ceauşescu”

Cosmin Buruc (PSD): „Junele vice de la judeţ, Sergiu Bîlcea, se joacă mai nou de-a Elena Ceauşescu”

Consilierul local social-democrat Cosmin Buruc spune că Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA, este „îngropat în gunoaie până în gât, la propriu şi figurat și că se joacă mai nou de-a Elena Ceauşescu, după frustrări acumulate probabil de Halloween.”

„Cum în mod sigur colegii de partid nu i-au permis să se costumeze în Gheorghe Falcă, Sergiu a forţat lacătul la sertarul cu medicamente al stăpânului în absenţa sa. Efectele se văd şi sunt eminamente halucinatorii, de la teme, la idei şi până la mizanscenele groteşti ale celui care se semnează B.S. De parcă nu i-ar ajunge deşeurile, războaiele cu Ţolea şi drumurile judeţene care arată precum craterele de pe Marte, Bîlcea delirează afon cam pe toate temele spectrului arădean şi naţional. El somează guverne, dă sfaturi miniştrilor, construieşte cu pixul, apără balenele din Marea Nordului şi plombează drumurile cu piese de Lego. E greu de crezut că un asemenea individ mai poate avea vreun public, cineva care să-l asculte, să-l urmeze şi până la urmă să îl bage în seamă. Nici măcar cei care dau Like la aluatul din langoşurile lui Falcă. Mai trist este că personajul deţine în definitiv o funcţie administrativă cheie care cu siguranţă nu este de nasul său”, afirmă consilierul local municipal Cosmin Buruc (PSD Arad).

Loading...
  1. PSD , voi dupa ce-ati distrus toata tara, cel putn trebuie sa taceti o perioada de timp.

    Raspunde
  2. PSD. SPUNETI UN LUSRU POZITIV FACUT PENTRU TARA . PENTRU ARAD? PENTRU VOI ATI DAT SALARII SI PENSII NESIMTIE ANALFABETILOR..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.