COTAR şi Camera Taximetriştilor susţin candidaţii PMP

COTAR şi Camera Taximetriştilor susţin candidaţii PMP

Transportatorii grupaţi în COTAR şi Camera Taximetriştilor din România şi-au anunţat public susţinerea pentru candidaţii PMP la alegerile din 11 decembrie.

Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR şi preşedintele Camerei Taximetriştilor a explicat că a decis să acorde sprijin singurului partid politic din România care s-a arătat interesat să susţină problemele cu care se confruntă transportatorii români. „S-a întâmplat foarte rar să găsim deschidere, din partea Parlamentului sau a Guvernului, când i-am rugat să nu ne distrugă afacerile, pentru a îngrăşa nişte multinaţionale care consideră că România este o vacă de muls. Adesea am constatat împreună că oamenii pe care i-am votat să ne reprezinte nu sunt nici măcar interesaţí să înţeleagă problemele noastre, iar deciziile pe care le-au luat în locul nostru ne-au făcut din ce în ce mai mult rău. Astăzi vă propun să ne implicăm împreună în lupta pentru obţinerea cadrului necesar dezvoltării transporturilor româneşti. După aproape 26 de ani de activitate în domeniul transporturilor, ca reprezentant al unui patronat puternic al transportatorilor din România, am luat decizia să mă implic direct în lupta politică”, a declarat Vasile Ştefănescu. Acesta candidează pentru un loc de deputat pe lista PMP din municipiul Bucureşti.  „Vom susţine în aceste alegeri PMP, partidul care, prin locul acordat pe lista de deputaţi din Bucureşti liderului nostru naţional, a demonstrat că este alături de transportatorii români. Vom transmite şi problemele transportatorilor şi taximetriştilor arădeni, pentru a face obiectul unor iniţiative legislative care să vină în sprijinul întregii branşe”, a declarat Daniel Tomuţa, preşedintele COTAR Arad.

Luând act de decizia reprezentanţilor COTAR şi Camerei Taximetriştilor, Florin Remeţan, preşedintele arădean al PMP, s-a declarat extrem de deschis pentru o colaborare cu aceste organizaţii reprezentative pentru transportatorii români. „Programul politic al PMP conţine prevederi menite să sprijine interesele mediului de afaceri românesc. Domeniul transporturilor este unul extrem de important. De aceea, implicarea celor două organizaţii în campania noastră electorală promite să conducă în viitor la modificările legislative menite să-i protejeze pe transportatorii români”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, candidat pentru Camera Deputaţilor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.