Cred în puterea echipei

Cred în puterea echipei

Stimați arădeni, sunt Ionel CIUPE, candidatul ALDE la Primăria Municipiului Arad. Mai sunt câteva zile până vor avea loc alegerile locale, când dumneavoastră veți decide cui anume îi încredințați destinul orașului pentru următorii 4 ani și tot dumneavoastră veți alege ce fel de proiecte va duce mai departe viitorul primar al municipiului nostru.
În întâlnirile zilnice pe care le am în cartiere, arădenii îmi spun că platforma program pe care am prezentat-o până acum și cea pentru care am spus care sunt soluțiile de implementare este una care răspunde nevoilor noastre de zi cu zi. Primesc încurajări și mulți dintre dumneavoastră mi-ați spus că mă veți vota pentru că vă doriți o schimbare.
Vreau să vă spun că puterea mea ca primar depinde și de echipa pe care o am alături. Cu o echipă valoroasă și care să asigure majoritate în Consiliul Local Arad putem să aducem schimbarea în bine despre care tot vorbim. Am ales în jurul meu oameni cu experiență profesională și oameni tineri cu multă energie și idei noi. Sunt două elemente foarte importante pentru ca o echipă să poată oferi soluții pentru toate categoriile de persoane.
Pe lista consilierilor locali ALDE, pe care vă îndemn să o votați în 5 iunie astfel încât ca primar să pot duce proiectele dumneavoastră la capăt, am ales următoarele persoane.
Adrian Ghiță are 46 de ani și este director într-o companie privată. Are experiență tehnică, în management, are competențe de analiză și este o persoană orientată înspre propunerea de soluții și de aplicare a lor.
Marius Cernea este un tânăr inginer de 28 de ani. A lucrat ca inginer timp de 4 ani în Germania, apoi a decis să revină acasă unde își continuă cariera profesională. Este o persoană așezată, cumpătată, interesată de progres și bunăstare, cu multe idei pentru ceea ce înseamnă un context favorabil tinerilor care au nevoie de siguranță financiară. Pe cei ca el trebuie să-i păstrăm acasă, să-i ascultăm și să-i implicăm în comunitatea locală.
Gheorghe Toader este inginer, are 57 de ani și conduce depoul Companiei de Transport Public Arad. Este persoana cu care discut cel mai des despre soluțiile de transport în comun pentru orașul nostru. Are foarte multe proiecte care pot ajuta arădenii să economisească timp și bani. Este o persoană interesată de noua tehnologie pentru transportul în comun și cred că trebuie să aibă șansa de a le expune arădenilor propunerile sale.
Almira Maria Stoia are 25 de ani, educație în inginerie, conduce o afacere proprie. Vorbește mereu în echipă de șansele de dezvoltare de afaceri în Arad. Puține acum, dar atât de importante pentru tinerii care au spirit antreprenorial și vor să-și asume riscuri pentru viitorul lor. Trebuie să încurajăm acest tip de atitudine pentru că este un mod de implicare în economia locală de care avem nevoie.
Bianca Claudia Cirin are 26 de ani, este traducător și a trăit mult timp în Australia. Viziunea de viață din experiența într-o altă comunitate este importantă pentru a aduce echipei un suflu nou, pentru a genera flexibilitate și racordare la tipurile de viață ale altor comunități.
Ioan Ogrinci este electronist și are 52 de ani. Datorită meseriei foarte aplicate este un om al detaliilor. Spiritul de observație este un lucru foarte important pentru ca un ales local să poată anticipa nevoile celor pe care-I reprezintă.
Lili Cristina Vîrtaci are 48 de ani, este economist de profesie și director într-o firmă privată. Experiența muncii cu obiective clare, cu termene, cu maximă responsabilitate pentru o echipă și față de autorități completează cu succes echipa noastră de consilieri.
Florin Cornel Nedescu are 52 de ani și este medic de familie. Contribuțiile sale cu privire la sănătatea comunității locale sunt valoroase. Un oraș poate fi performant dacă locuitorii să-i sunt sănătoși. De aceea câteva dintre propunerile mele pentru Arad vizează sănătatea.
Mirela Ghidarcă are 53 de ani și este psiholog. Este o persoană care comunică ușor cu cei din jur, are capacitate de a înțelege situațiile dificile și de a propune soluții. Dacă nu înțelegem de unde vin nemulțumirile arădenilor, cum putem să le propunem soluții pentru o viață normală și fericită.
Adrian Pavel are 29 de ani și este economist. Este un tânăr interesat de stabilitate financiară, este corect și completează echipa într-un domeniu atât de important pentru noi toți.
Aceasta este echipa mea. Noi toți ne punem în slujba dumneavoastră.

Ionel Ciupe

 

 

 

 

 

Comandat de ALDE Arad, cod AEP: 21160080

  1. Ha ha ha, traseistul politic, ciupe revine, de aceasta data insotit de o parte din traseistii care nu si-au mai gasit functii prin pnl asa ca, au plecat la PNM, PRL, PC, ALDE, drum bun…..pacat de tinerii din poza…..

    Raspunde
  2. Emil tu nu ai cum sa intelegi ca acesti Oameni nu au parasit Pnl ca au vrut ei .Au parasit Pnl pentru ca Acest partid si-a pierdut IDENTITATEA nu stiu daca intelegi cuvantul acesta P N L nu mai se indentifica in Familia LIBERALA EUROPEANA .Si daca nu sti Pnl a trecut cu nume si bagaje in Fam POPULARILOR EUROPENI deci?Cine Sunt TRASEISTI ???!!!!pnl DA Si-a TRADAT ISTORIA ,TRADITIA Simai grav este un partid UZURPATOR la ce a insemnat PNTCD nu stiu daca intelegi ……

    Raspunde
  3. Emile baiete razi de tine si cu asta ramai.

    Raspunde
  4. 3% cu indulgență Așa lider așa echipă, niște ciumpalaci….

    Raspunde
  5. Cum naiba sa ajunga un TRADATOR primar? Nici falca nu e bun dar a facut ceva pt. Arad. Asta ce a facut de cand e consilier?

    Raspunde
    • CIUPEprimarulARADENILOR 20 mai, 2016, 3:54 pm

      Asta ce a facut de cand e consilier???? bai biet postac…CIUPE E CEL MAI ACTIV CONSILIER DIN ARAD! are 34 de proiecte depuse pentru aradeni! Ceilalti 22 de consilieri au 5 IMPREUNA? documenteaza-te inainte sa te lasi spalat pe creier!!!
      FORZA ALDEEEEE!!!! FORZAAA CIUPE!!!!!

      Raspunde
  6. Va este frica PDL-istilor badajati cu pnl.Liberalii adevarati sunt cu IONEL CIUPE viitorul primar al Aradului.Voi sunteti cu-n oarecare bogdan boca venit prin ARAD cu toate celea…….aveti cu ce va mindrii Pdl-istilor ……!!!!!

    Raspunde
    • pnl in Arad e ZERO 20 mai, 2016, 3:56 pm

      de ce il mentionezi pe eunucul de Boca? pa ala nici nevasta-sa care-i cu orientari nonconforme l-a lasat :)) cine sa il bage in seama? bleacssssss. Mulge si el ce apuca

      Raspunde
  7. Stima ALDE Arad! 20 mai, 2016, 3:57 pm

    O echipa frumoasa care include multi tineri si femei! Imi place! Dumnezeu sa va ajute, domnule Ciupe sa ajungeti primar si sa aveti cat mai multi consilieri ! Doamne ajuta!

    Raspunde
  8. Super tineri! 20 mai, 2016, 4:06 pm

    Deci ce fete faine au astia!!! Si frumoase si destepte! Tineri faini si De perspectiva! Doamne da sa ajungeti sa va reprezentati voi interesele tinerilor aradeni!

    Raspunde
  9. Au aparut postacii familiei presedintilor ciupe, cat de penibili sunteti…. Cum puteti lauda un mincinos? A spus ca nu pleaca niciodata din pnl iar pana acum a mai colindat vreo 2 partide… E TARE CONSECVENT INDIVIDUL.

    Raspunde
    • exact a zis ca nu paraseste pnlul!!! Dar PNL nu mai exista de cand au fuzionat cu PDL!!! Ciupe a ramas liberal, nu popular! Toata stima!

      Raspunde
    • Cum poti sa il condamni pe Ciupe ca a plecat din PNL dupa ce o fuzionat cu PDL partidu lu BAselu udrea boc toti care si.au batut joc de Romania! pedelisti ipocriti ati manjit traditia liberala !!!!

      Raspunde
  10. Este cea mai complexa echipa , oameni cu experienta ,oameni tineri care pot oferii Aradului schimbarile necesare ,Aradul redevenind un punct de atractie turistica !

    Raspunde
  11. Ei macar s-au implicat sa faca ceva bun pentru Arad. Tu ce faci? Pierzi timpul pe facebook si dai comentarii rautacioase. Omul are principii, a plecat pentru ca acel partid si-a pierdut identitatea. Mult succes tinerilor. Va tin pumnii.

    Raspunde
  12. Dragilor, va faceti ca nu intelegeti, Ciupe este un TRASEIST POLITIC deoarece a parasit un partid!!!!! Nu partidul l-a parasit pe el!!! Poate unele comenturi sunt rautacioase, dar acesta este adevarul! Maine, poimaine ciupe va candida la parlamentare, TOT TRASEIST RAMANE, cred ca si-a asumat acest lucru cand a tradat PNL.

    Raspunde
  13. Cel de la tramvaie,de ce nu a facut ceva pina acum?
    Mariana Directoarea tine transportul in comun ,nu seful de Depou,el stie sugur cit costa kg de fier vechi.
    Merita sa fie alesi tineri fara ,,PACATE,,care vor face ceva bun pentru Arad.

    Raspunde
  14. Pe seful de la tramvaie o sa-l voteze sigur femeile .Oare el le mai stie numarul?Harem frate harem,asta ne mai lipseste.Ce tupeu, ce politica.
    Ai cam dat in bara d-le Ciupe cu tramvaistul,,TROMBONISTUL,mincinos frate ,mincinos

    Raspunde
  15. Seful de la tramvaie sigur nu a indraznit sa lanseze proiectul cel nou,pina dupa alegeri.Din pacate si eu lucrez la tramvaie si il tradez pe seful Toader Gheorghe,dezvaluindui secretul pe care il va pune in aplicare curind.Tramvaiela vor merge cu rotile in sus si cu pantograful pe sine, numai asa calatorii vor agunge mai repede la destinatie si biletele vor fi mai ieftine.Vor fi angajate doar vatmanite tinere.
    Proiectul este intitulat,,DURERE PE SINE,,

    Raspunde
  16. Vasi liberalul 20 mai, 2016, 11:38 pm

    Un lider adevarat si un liberal pur sange , acesta este Ionel Ciupe , o echipa bine gandita si foarte unita , foarte multi aradeni vor vota ALDE , eu sunt unul dintre ei !

    Raspunde
  17. Ciupe este un ADEVARAT MINCINOS!!! A spus ca nu va merge la partidul lui tariceanu! CANDIDATUL MINCINOS!!!!

    Raspunde
  18. Vecinul+vecinii 24 mai, 2016, 11:00 am

    Felicitari d-le Ciupe pentru alegerea facuta,aici ma refer la echipa ,oameni din toate domeniile.
    Aveti si un psiholog care poate ajuta aradeni in nemultumirile de zi cu zi.Recomandarea mea ar fi sa inceapa cu Toader,ca de 3-4 ani de cind s-a intors nevastasa din Spania vecinii sunt oripilati de injuraturile si strigatele ce se aud din locuinta lui.Nu e o birfa s-au o jignire ,doar ca vreau sa am geamurile deschise ,sa ascult cum cinta linistea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.