„Creditul” – o nouă premieră pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

„Creditul” – o nouă premieră pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

„Creditul” este nouă premieră de pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

„Dacă nu ar fi atât de amuzant, ar putea fi un adevărat thriller psihologic”, „O lecție de manipulare, împachetată în umor” sau „Un extrem de distractiv exemplu de…  psihologie aplicată.”, sunt doar câteva dintre afirmațiile apărute în presa internațională despre „Creditul”, piesă semnată de dramaturgul catalan Jordi Galceran.

Textul, care a văzut pentru prima oară lumina rampei la Barcelona, în anul 2013, se transformă în spectacol și pe scena de la Arad.

Premiera noii montări, care îi are ca protagoniști pe actorii Zoltan Lovas și Bogdan Costea, are loc joi, 31 martie, de la ora 18, în Sala Studio. Regia este semnată de Liana Didilescu, iar scenografia de Irina Chirilă.

„Antonio merge la o bancă pentru a solicita un credit. O sumă mică, de altfel. Cum însă nu prezintă niciun fel de garanții, este refuzat de directorul băncii. Nemulțumit, Antonio recurge la o ultimă variantă. Cu o viclenie diavolească, îl manipulează pe bietul director de filială cu o extraordinară pricepere. Rezultatul? Nimic din viața pe care o cunoștea bancherul până atunci nu va mai fi la fel”, aceasta este, pe scurt, povestea cu care echipa Teatrului Clasic își tentează spectatorii.

„Mi-a plăcut din primul moment acest text. Dincolo de povestea în sine, extrem de ofertantă, consider că e super potrivit și momentul în care se întâmplă acest spectacol. Întâlnirea pe scenă dintre cei doi protagoniști ai acestui proiect, se petrece în cel mai bun moment posibil”, spune Liana Didilescu

Echipa noului proiect este completată de: Cosmin Blaga (regie tehnică), Lucian Moga (light design), Cosmin Lupan (sunet), Alexandru Dancu și Sergiu Poenar (lumini), Kinga Brenda Basiszta (make-up), Florica Valea (recuzită), Krisztina Mezei (cabinieră), ing. Stan Ion (șef producție), Carmen Ispas (impresariat artistic) și Laurian Popa (concept și grafică afiș).

Biletele pentru spectacolele Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad se pot achiziționa fie online, pe www.eventim.ro, fie de la casieria Teatrului Clasic în zilele de marți, miercuri, vineri între orele 10 – 16, joi – între 10 – 14, sâmbătă și duminică: între 10 – 12 și 16 – 18. Relații și rezervări – la telefon 0744.475.147. 

Biletele rezervate telefonic se pot ridica de la casieria Teatrului Clasic până cel târziu cu un sfert de oră înaintea începerii spectacolului. După aceasta, rezervarea se anulează.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.