CREȘTE prețul APEI și CANALIZĂRII! Aradul e în față, peste Oradea, Sibiu sau Timișoara

CREȘTE prețul APEI și CANALIZĂRII! Aradul e în față, peste Oradea, Sibiu sau Timișoara

Compania de Apă Arad vrea să instituie un preț de 3,88 lei/mc de apă potabilă şi 4,10 lei/mc pentru canalizare – epurare, la care se va mai adăuga și TVA.

Comparativ, locuitorii din Oradea, Sibiu sau Timișoara plătesc un preț cuprins între 3,8 lei și 4,1 lei pentru apă, respectiv 2,6 lei și 3,8 lei pentru canalizare.

Măsura de majorare a prețului va fi suspusă votului aleșilor locali, dar USR PLUS a anunțat deja că se va opune creșterii tarifelor.

Compania de apă, cimitirul elefanților PNL

„Despre Compania de Apă se știe că este un cimitir al elefanților pentru PNL, unde diverși foști primari sau consilieri au primit la finalul mandatului o slujbă bine plătită. Concret, CAA are peste 750 de angajați, fiecare cu un salariu mediu brut de peste 5 600 lei lunar. Asta înseamnă că 55% din cifra de afaceri a companiei sunt folosiți pentru plata salariilor, inclusiv pentru oamenii care sunt angajați drept recompensă politică. Nu vom vota o astfel de majorare decât după ce toți aceștia vor pleca, după ce vor rămâne în companie strict cei de care este nevoie pentru a livra apa și servicii de canalizare populației”, a declarat consilierul județean Răzvan Anghel, președintele USR PLUS Arad.

  1. […] post CREȘTE prețul APEI și CANALIZĂRII! Aradul e în față, peste Oradea, Sibiu sau Timișoara appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.