CREȘTE PREȚUL apei și serviciului de canalizare în tot județul Arad. Cât va costa metrul cub

CREȘTE PREȚUL apei și serviciului de canalizare în tot județul Arad. Cât va costa metrul cub

Prețul la apă și canalizare va crește semnificativ în județul Arad, în urma acordării unui mandat special, în acest sens, reprezentantului Unităţii Administrativ – Teritoriale Judeţul Arad în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare Judeţul Arad, la iniţiativa preşedintelui CJA Iustin Cionca.

Proiectul acordării mandatului special a fost votat vineri, în ședința Consiliului Județean Arad, de majoritatea constituită în jurul PNL.

Prețul pe care arădenii îl vor plăti pentru apă va fi de 4,22 lei pentru fiecare metru cub consumat iar pentru canalizare 4,88 de lei/metru cub.

  1. […] post CREȘTE PREȚUL apei și serviciului de canalizare în tot județul Arad. Cât va costa metrul cub appeared first on […]

    Raspunde
  2. Cei de la ape si canalizare tocmai au marit tariful, sunt asa o companie performanta si plina de oameni competenti, efectiv isi merita aceasta marire pe spatele nostru, se vede munca voastra ca da roade, stati acolo in biroruri si frecati maciuca si probabil ca faceti besici la mana de la atata frecat si aveti nevoie de spor de fracat, spor de stat, spor de taiat iarba la caini, spor de stres de la atata frecat, absolut sunteti campioni la frecat si o marire este perfect justificata. Apa-canal-frecati-maciuca(apa curge, banii vin de la fraieri) apa este un lux aici in sahara, este seceta si e normal sa creasca pretul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.