Creșterea ALARMANTĂ a CAZURILOR de CORONAVIRUS în județ ÎNCHIDE activitățile cu publicul în alte opt localități

Creșterea ALARMANTĂ a CAZURILOR de CORONAVIRUS în județ ÎNCHIDE activitățile cu publicul în alte opt localități

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad a dispus suspendarea activității cu publicul a operatorilor economici din mai multe localități arădene, ca urmare a creșterii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2.

Iată ce a hotărât CJSU Arad:

„Art. 1. Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 23.09.2020 și până la data de 29.09.2020 orele 24), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Almaș, Cărand, Dieci, Iratoșu, Seleuș, Vărădia de Mureș și Vinga.

Art. 2. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad va transmite prezenta hotărâre membrilor C.J.S.U. Arad, instituțiilor și autorităților publice cu responsabilități în această materie, precum și unităților administrativ-teritoriale prevăzute la art.1.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.